Aja Eriksson (SE)

Regissör, konstnär, scenograf och kortfilmare, född 1948 i Linköping.

Basic info

Main profession: Director
Born: 1948
Active: 1978-

Filmography

Regi:
Hjortronstället (2002)
Morgonstund… 1 (2001)
Möte i kosmos (1998)
Flickan och fåglarna (1985)
Manus:
Hjortronstället (2002)
Morgonstund… 1 (2001)
Möte i kosmos (1998)
Flickan och fåglarna (1985)
Foto:
Morgonstund… 1 (2001)
Scenograf:
Flickan som trodde på drömmar (2009)
Morgonstund… 1 (2001)
Möte i kosmos (1998)
Klippning:
Morgonstund… 1 (2001)
Flickan och fåglarna (1985)
Roll:
Jag tänker på mig själv – och vänstern(2005)
Tältet (1978)
Kostymör:
Flickan som trodde på drömmar (2009)
Övrig medarbetare:
Flickan och fåglarna (1985)

Read more about the films at Svensk Filmdatabas (SE)

Do you know more about Aja Eriksson?

Please write to us if you think that we have missed something and if you have more information to provide.

Search in: database or articles