Anne Otto

Producent, produktionsledare. Född 1943 i Linköping.

Dela denna sida

Grundfakta

Yrke: Producent
Född: 1943
Verksamhetsår: 1989-

Filmografi

Producent:
Den enskilde medborgaren (2006)
Monopol (1996)
Tvättstugan (1993)
Stinsen brinner … filmen alltså (1991)
Macken (1990)
Produktionsledare:
Lotta på Bråkmakargatan (1992)
Hajen som visste för mycket (1989)
Roll:
Agnes Cecilia – en sällsam historia (1991)
Verkställande producent:
Göran – en stafettfilm (1999)
Exekutiv producent:
Den enskilde medborgaren (2006)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Anne Otto?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar