Beate Grimsrud

Regissör, författare, manusförfattare. Född 1963 i Oslo. Till Sverige 1984.

Dela denna sida

Grundfakta

Yrke: Regissör
Född: 1963
Verksamhetsår: 1993-

Filmografi

Regi:
Det brukar gå bra (2010)
Några frågor om boxning (1999)
En film om fotboll (1995)
Konungen (1993)
Manus:
Det brukar gå bra (2010)
Bollen i ögat (2000)
Några frågor om boxning (1999)
En film om fotboll (1995)
Konungen (1993)
Roll:
Det brukar gå bra (2010)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Beate Grimsrud?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar