Carina Hellberg

Klippare, klippassistent (filmer från 1987). Född Carina Hellberg i Engelbrekts församling, Stockholm, 1957.

Dela denna sida

Grundfakta

Yrke: Filmklippare
Född: 1957
Verksamhetsår: 1987-

Filmografi

Klippning:
Invigningen (1999)
Glasblåsarns barn (1998)
FF (1997)
Jerusalem (1996)
En film om fotboll (1995)
Ingen som Du (1994)
Polis polis potatismos (1994)
För brinnande livet (1993)
Morsarvet (1993)
Jakten på Norma Jeane (1991)
Underjordens hemlighet (1991)
Friends (1988)
Godnatt Harry (1987)
Stockholmsnatt (1987)
Klippassistent:
Skyddsängeln (1990)
Tong Tana (1989)
Råttornas vinter (1988)
Venus 90 (1988)
En film om kärlek (1987)
Mio min Mio (1987)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Carina Hellberg?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar