Gun Jacobson (SE)

Kortfilmare, animatör. Född 1960 i Tyresö, Stockholms län. Studerat vid Anders Beckmans reklamskola.

Basic info

Main profession: Director
Born: 1960
Active: 1986-

Filmography

Regi:
Aprikoser, Aston & Vinga (2008)
Snuttefilm – film för de små (2007)
Ett … tu … tre (2004)
Jims vinter (2003)
I huvet på fyra små djur (2001)
Först var det mörkt … (2000)
Lilla skräckfilmpaketet (1998)
Fågel Grå (1996)
Vinga på villovägar / Konsten att överleva om man är en daggmask (1995)
Dammsugaren (1993)
Nos, näbb och snabel (1991)
Vinga på villovägar (1991)
God morgon, Gerda Gök (1988)
Konsten att överleva … om man är en daggmask (1986)
Manus:
Snuttefilm – film för de små (2007)
Först var det mörkt … (2000)
Fågel Grå (1996)
Dammsugaren (1993)
Vinga på villovägar (1991)
God morgon, Gerda Gök (1988)
Konsten att överleva … om man är en daggmask (1986)
Producent:
Fågel Grå (1996)
Dammsugaren (1993)
God morgon, Gerda Gök (1988)
Projektledare:
Bollongexpeditionen (2003)
Foto:
Dammsugaren (1993)
God morgon, Gerda Gök (1988)
Klippning:
Dammsugaren (1993)
Vinga på villovägar (1991)
God morgon, Gerda Gök (1988)
Animation:
Kameleonten (1995)
Lutning (1994)
Dammsugaren (1993)
Månansiktet (1993)
Sagan om pannkakan (1992)
Vinga på villovägar (1991)
God morgon, Gerda Gök (1988)
Konsten att överleva … om man är en daggmask (1986)
Animationsdesign:
Vinga på villovägar (1991)
Animationsfoto:
Månansiktet (1993)
Sagan om pannkakan (1992)
Vinga på villovägar (1991)
Storyboard:
Jims vinter (2003)
Övrig medarbetare:
Äventyrspizza (1996)

Read more about the films at Svensk Filmdatabas (SE)

I would like to . . .

ContactChange or add informationGet in touch with us

Note:

Nordic Women in Film treats any personal data submitted in the form according to GDPR regulations. Should these not be your own data, you are responsible for informing the person in question about processing of their data. Read more about our Privacy Policy here.

Search in:
Professional Directory or Articles