Loa Bie

Fotograf, dokumentärfilmare. Född 1980, verksam sedan 2005.

Dela denna sida

Grundfakta

Yrke: Fotograf
Född: 1980
Verksamhetsår: 2005-

Filmografi

Foto:
Madonnafallet (2015)
Första, största kärleken (2013)
Fotbollsdoktorn (2012)
Gerillasonen (2011)
Citizen Oketch (2009)
Kostymör:
Veckopeng, eller kyss?! (2005)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Loa Bie?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar