Marianne Gray

Producent, animatör. Född 1960 i Sundsvall. Verksam sedan 2000.

Grundfakta

Yrke: Producent
Född: 1960
Verksamhetsår: 2000-

Filmografi

Producent:
Glada hälsningar från Missångerträsk (2015)
Huvudjägarna (2011)
Majken (2008)
Verkställande producent:
Laura Trenter presenterar: Hjälp! Rånare! (2002)
Stackars Tom (2002)
Hassel – förgörarna (2000)
Exekutiv producent:
Lasermannen (2005)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Marianne Gray?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar