My Sandström

Regissör, manusförfattare, producent, mm. Född 1986 i Lyckeby. Utbildad i filmregi och produktion på Akademien Valand Göteborgs universitet 2009-2012.

Grundfakta

Yrke: Regissör
Född: 1986
Verksamhetsår: 2008-

Filmografi

Regi:
Kulturpengar (2015)
Knuffen (2014)
Det är bara en känsla (2013)
Kulan (2012)
Pappa kom fram (2012)
Nudisten (2010)
Förfluten ensamhet (2008)
Manus:
Knuffen (2014)
Det är bara en känsla (2013)
Kulan (2012)
Pappa kom fram (2012)
Nudisten (2010)
Förfluten ensamhet (2008)
Producent:
Kulturpengar (2015)
Det är bara en känsla (2013)
Pappa kom fram (2012)
Nudisten (2010)
Förfluten ensamhet (2008)
Foto:
Kulturpengar (2015)
Nudisten (2010)
Förfluten ensamhet (2008)
Klippning:
Knuffen (2014)
Förfluten ensamhet (2008)
Animation:
Förfluten ensamhet (2008)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Utmärkelser

2009 – Vinnare av Yellowbirds stipendium för unga lovande filmare.
2010 – Vinnare av Startsladden på Göteborgs filmfestival.
2015 – Vinnare av Tempo Short Award.

Vet du mer om My Sandström?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar