Vad tycker du om Nordic Women in Film?

Inspiration? Intervjuer? Nätverk? Synliggörande? Vilken tycker du är den viktigaste funktionen för nordicwomeninfilm.com? Ge oss dina synpunkter och hjälp oss utveckla sajten!

Dela denna sida

Hej alla besökare!

Nu är det drygt ett år sedan vi lanserade sajten nordicwomeninfilm.com. Genom namnposter (för närvarande nära 800), intervjuer, filminslag och fördjupande artiklar vill vi skriva om och skriva om den svenska filmhistorien och lyfta fram kvinnors insatser bakom kameran.

Vi vill framöver lyfta fram fler yrkeskategorier än de fem som nu finns representerade på sajten – regissörer, producenter, klippare, fotografer och manusförfattare. Vi kommer också att under året att verkligen bli nordiska och leva upp till vårt namn – sajten handlar idag om svenska filmkvinnor. Men framförallt vill vi göra en sajt som du som filmarbetare, student, forskare eller filmintresserad har nytta och glädje av!

Därför skulle vi bli väldigt glada om du som använder dig av sajten tog dig tid några minuter och svarade på 8 snabba frågor! Det skulle vara till stor hjälp om vi fick veta något om just dina behov, önskemål och idéer till en förbättrad nordicwomeninfilm.com!

Svara i formuläret före 15 juni, klicka här!

p.s. Den första frågan (”Aktiv”? är riktad till dig som är (eller har varit) filmarbetare!

  • Skribent

Sök personer eller artiklar