Anne Möller (Bondeson)

Producent. Född 1961 i Malmö.

Dela denna sida

Grundfakta

Yrke: Producent
Född: 1961
Verksamhetsår: 1993-

Filmografi

Producent:
Vi bara drömde (2005)
Russelltribunalen (2004)
Domaren (2003)
Algeria (2002)
I Schartauanien (2002)
Sams orkester (2002)
Staden (2002)
Del av den värld som är din (2000)
Emma (1999)
My Cherie Amour – söndag (1999)
Ruben (1999)
Sara (1999)
Bukarests diskreta charm (1998)
Projektledare:
Barnen från Jordbro (1996)
Leva i Jordbro (1996)
Tillbaka till Jordbro (1996)
Foto:
Rött rum (1993)
Medproducent:
Trollkarlen (1999)
Ansvarig utgivare:
Vi bara drömde (2005)
Kostymör:
Staden (2002)
Smink:
Staden (2002)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Anne Möller (Bondeson)?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar