Carin Bräck (SE)

Manusförfattare, regissör. Född 1963 i Danderyd. Verksam sedan 2006.

Basic info

Main profession: Screenwriter
Born: 1963
Active: 2006-

Filmography

Regi:
Fötter (2016)
Villebråd (2016)
Stövlarna (2015)
Gretchen (2013)
Ritas Röda Ryggsäck (2012)
Eskimåpuss (2012)
Jag är sån här. En film om Sten Broman (2011)
Det görs ju inga misstag (2010)
En gång var jag en dröm (2010)
Visste du? (2010)
Fäst vid dig (2009)
Utan bromsar i Brösarp (2006)
Manus:
När tårarna fallit (2014)
Eskimåpuss (2012)
Jag är sån här. En film om Sten Broman (2011)
Pillow Talk (2010)
Fäst vid dig (2009)
George (2008)
Skjut mig (2006)
Utan bromsar i Brösarp (2006)
Producent:
Eskimåpuss (2012)
Klippning:
Eskimåpuss (2012)
Roll:
Visste du? (2010)
Research:
Jag är sån här. En film om Sten Broman (2011)

Read more about the films at Svensk Filmdatabas (SE)

Do you know more about Carin Bräck?

Please write to us if you think that we have missed something and if you have more information to provide.

Search in: database or articles