Leontine Arvidsson

Regissör, producent och konstnär. Född 1974, verksam sedan 2000.

Leontine Arvidsson har studerat vid Kungliga konsthögskolan. Hon gick ut Stockholms Filmskola 1996. Äger bolaget MinMamma produktion tillsammans med Kira Carpelan, där de producerar film.

Grundfakta

Yrke: Filmklippare
Född: 1974
Verksamhetsår: 2000-

Filmografi

Regi:
2011 12 30 (2013)
Utan titel (2013)
Manus:
2011 12 30 (2013)
Utan titel (2013)
Producent:
Mama-Dada-Gaga (2017)
Foto:
2011 12 30 (2013)
Utan titel (2013)
Klippning:
Casabindo – tjurfesten (2005)
Satungen (2003)
Anja (2001)
Roll:
2011 12 30 (2013)
Utan titel (2013)
Kläder:
Sånger från andra våningen (2000)
Kostymassistent:
En duva satt på en gren och funderade på tillvaron (2014)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Leontine Arvidsson?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar