Sara Broos

Regissör och producent. Född 1977 i Hagfors. Fil. kand. litteraturvetenskap, filmvetenskap, journalistlinjen JMK och manus- samt regikurser Danska filmskolan, StDH och Filmhögskolan Göteborg. Det personliga berättandet i dokumentärfilm, StDH (magisterutbildning).

Dela denna sida

Sara Broos har sin bas i Sunne och Berlin. Hon står bakom det fristående produktionsbolaget Broos Film.

Grundfakta

Yrke: Regissör
Född: 1977
Verksamhetsår: 2006-

Filmografi

Regi:
Speglingar (2016)
Hemland (2015)
För dig naken (2012)
Roadside (2007)
Manus:
Speglingar (2016)
Hemland (2015)
För dig naken (2012)
Roadside (2007)
Producent:
Speglingar (2016)
Hemland (2015)
För dig naken (2012)
Roadside (2007)
Foto:
Hemland (2015)
För dig naken (2012)
Klippning:
Hemland (2015)
För dig naken (2012)
Regiassistent:
Du sköna (2010)
Rådgivare:
Bertil & Maggan – stanna eller gå (2006)

Läs mer om filmerna i Svensk Filmdatabas

Vet du mer om Sara Broos?

Skriv gärna till oss om du tycker vi har missat något och om du har mer information att ge.

Sök personer eller artiklar